top of page

Spray tanning is de meest gezonde en effectiefste bruiningsmethode! Met een spray-apparaat wordt er heel subtiel een bruiningslotion (DHA vloeistof) op de huid verneveld. Het grote voordeel hiervan is dat de huid direct een mooie bruine, stralende en gezonde look krijgt en hierdoor voel je je ook gewoon geweldig!

De tanning is zeer effectief en blijft ruim een week zitten.

- Direct een gebruinde huid

- Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit

- Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten

- Natuurlijk resultaat

- Goed voor je huid

Om de tanning zo goed mogelijk te laten verlopen zijn een aantal zaken heel belangrijk.

- Een dag van te voren eventueel ontharen.

- Een dag van te voren lichtjes scrubben.

- Tijdens de behandeling mag er geen make-up gedragen worden.

- Tijdens de behandeling moet het lichaam vrij zijn van deoderant.

- Tijdens de behandeling moet het lichaam vrij zijn van creme's of bodylotions.

- Eventuele sieraden ook navelpiercings moeten afgedaan worden.

Nadat je uitgekleed bent en al je sieraden hebt afgedaan, smeren we al je nagels in (tegen verkleuring). Tenslotte krijg je van ons nog een haarkapje en plakvoetjes om de onderkant van de voeten te beschermen. 

Binnen 15 minuten ben je klaar. Je ziet meteen al resultaat! Je moet nog wel heel even de spray laten opdrogen, voordat je je kleding weer aantrekt. Na ongeveer 1 uur mag je weer douchen. Probeer in de tussentijd niet overmatig te zweten. De teint heeft namelijk echt de tijd nodig om in je huid te trekken. Hoe langer je de tanning laat zitten hoe bruiner je word. U als klant bepaald zelf hoe bruin u wilt worden.

Het duurt ongeveer 10 minuten totdat u weer kleding aankan. (losse kleding)

Na ongeveer 1 uur kunt u gaan douchen, het water kan een bruine kleur hebben dit komt door het overtollige vloeistof wat er dan afgespoeld wordt. U kunt gewoon douchen zoals u normaal ook doet.

Na de behandeling is het belangrijk dat u zich goed insmeert met een bodylotion, ook de komende dagen, zo blijft uw teint langer mooi.

Gaat u trouwen dan raden wij altijd een proef-tanning aan, ongeveer drie weken van te voren. Zo ziet u dan ook het resultaat wat ook op uw trouwdag zal zijn.

Voor de trouwdag zelf wordt aangeraden om 3 dagen van tevoren een spray tanning te ondergaan zodat u op de dag zelf een mooie gebronsde huid zal hebben.

-Gehele lichaam en gezicht

€30.00

bottom of page