top of page

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatooage, maar het doel is iets anders. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren en wrijving, zal de pigmentatie vervagen.

Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook voor mannen die littekens willen camoufleren bijvoorbeeld in de wenkbrauwen of na een haartransplantatie maar ook voor een subtiele lashliner. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanent make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit.

Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer! Het mooiste is wel als u afhankelijk van uw huidtype elke 9 tot 14 maanden een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.  

-Eye-liner boven of onder incl. 1 nabehandeling

€155.00

-Eye-liner boven en onder incl. 1 nabehandeling

€290.00

-Lippen incl. 2 nabehandelingen

€295.00

-Wenkbrauwen incl. 2 nabehandelingen

€295.00

-Wenkbrauwen Hairstrokes incl. 2 nabehandelingen

€325.00

bottom of page