top of page

Microdermabrasie wordt beschouwd als een geavanceerde methode voor het mechanisch afschilferen van de opperhuid en is noodzakelijk voor het wegwerken van dode huidcellen. Uw huid wordt door de natuur gemiddeld iedere 28 dagen compleet vernieuwd. Door de toepassing van microdermabrasie wordt dat proces eerder voltooid. Uw huid wordt actief gestimuleerd tot productie van verse, nieuwe huidcellen en dat betekent voor de huid een duidelijk gezondere uitstraling.  

Wij werken met Diamond Microdermabrasie, de allernieuwste techniek van dit moment. Diamond Microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele, diamanten kopjes verwijderen wij de bovenste laag van uw huid en zuigen tegelijkertijd de deeltjes met vuil en dode huidcellen op. Diamond Microdermabrasie biedt een snelle verbetering van de huid zodat lijntjes en fijne rimpels, littekens van acne, ouderdomsvlekken of hyperpigmentatie verminderen. Acne bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door een overvloed van dode huidcellen, die leiden tot een infectie in de huid. Door het verwijderen van deze dode cellen verbetert de huid en worden bijkomende problemen verminderd of zelfs voorkomen. Ook in de gevoelige gebieden rond de ogen en op de huid rondom de lippen worden met microdermabrasie goede resultaten behaald om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.  

  • Vermoeide en matte huid
  • Verstopte porien
  • Vlekkerige huid
  • Verouderde huid met rimpelvorming
  • Acne en acnelittekens
  • Littekenweefsel
  • Rokershuid
  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Door zon beschadigde huid

U kunt microdermabrasie in kuurverband toepassen eens per week enkele weken lang of gebruiken als extra behandeling. Diamond Microdermabrasie is hoe dan ook een weldadige traktatie voor uw huid! Het maakt de huid optimaal toegankelijk voor de opname van werkzame bestanddelen in verzorgende producten. Een persoon heeft gemiddeld minimaal vijf behandelingen nodig om de gewenste resultaten te behalen. Ik zal na een uitgebreide huidanalyse een behandelplan met u maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Ik gebruik geen kristallen bij behandelingen met Diamond Microdermabrasie. Kristallen kennen namelijk enkele ongewenste bijwerkingen in vergelijking met het diamantproces. Kristallen kunnen stofdeeltjes achterlaten op uw huid. Deze deeltjes kunnen worden ingeademd en resulteren in een aantal ongezonde gevolgen of zij nestelen zich in de poriën, waardoor ontstekingen kunnen ontstaan. 

-Reinigen

-Huidanalyse

-Microdermabrasie

-Onzuiverheden verwijderen

-Verzorgend masker

-Intensieve dag- of nachtverzorging.

€70.00

-Reinigen

-Huidanalyse

-Microdermabrasie

-Onzuiverheden verwijderen

-Verzorgend masker

-Intensieve dag- of nachtverzorging.

Bestaand uit 5 behandelingen.

€325.00*

*Kuurverband dient in de eerste 3 bezoeken betaald te worden. 

bottom of page